Fördelar och nackdelar att vara otrogen

Har du någon gång varit otrogen? Vad tycker du om otrohet? Det finns många åsikter om detta ämne, en del avfärdar det bestämt och andra tycker det är bra. För och nackdelar finns inom allt så även inom otrohet. Vad vi alla kan vara överens om är att det är väldigt vanligt att många gifta och i förhållande som har en affär och det är en stor marknad idag, särskilt på nätet.

Varför är man otrogen?

Det finns många anledningar till att människor är otrogna och några av dom kan vara att man behöver en bekräftelse på att man fortfarande är attraktiv. En annan kan vara en relation där man är lycklig men att man inte har det sexlivet man hade en gång i tiden. På ett eller annat sätt så är man helt enkelt inte nöjd med sin relation och känner att man måste göra något. Otrohet kan i många fall göra relationen bättre och starkare. Svennis hade en hemlig romans när han var gift med Nancy DellÓlio och enligt Nancy så fanns det vissa fördelar med att Svennis otrohet, dom fick mycket bättre sex efteråt, säger Nancy.

Hitta en affär på nätet

Du har säkert hört talas om dejting sajten Sexkontakten, det är Sveriges största dejtingsajt för gifta och upptagna. Hos dom är du 100% anonym och du kan flirta med andra medlemmar som är i samma situation som du är i. Deras dejting sajt är uppbyggd för att kunna dejta 100% anonymt och det finns många bra funktioner som gör att du kan vara helt anonym.

Var otrogen diskret hos Sexkontakten

Hos Sexkontakten kan du vara otrogen diskret och hitta en flirt eller ha en hemlig affär utan att bli avslöjad. Du kan ha privata fotografier i din profil och andra medlemmar måste be om ett godkännande från dej för att kunna se dina fotografier. Inne på sajten kan du välja att sudda ut dina bilder så dom blir mer diskreta, det kallas för AnonymousBlur och är ett lättanvänt fotoverktyg och du kan enkelt göra dina bilder så anonyma som du önskar.

Panikknappen är en riktigt bra funktion, om du skulle behöva lämna Sexkontakten snabbt. Du bara klickar på panikknappen och du kommer omedelbart att förflyttas till en annan sajt och du loggas även ut automatiskt. Dessutom blir du automatiskt utloggad när du varit inaktiv en viss tid och flyttas även då till en annan sajt.

Mogna kvinnor och Sexkontakten

Hos Sexkontakten finner du alla åldersgrupper, också mogna kvinnor som söker en affär. Så för dej som vill ha en diskret affär med mogna kvinnor kommer garanterat att hitta en mogen kvinna som precis som du är ute efter en hemlig och diskret affär. För det är trots allt svårt för yngre män att hitta mogna kvinnor tex. ute på krogen eller liknande ställe, därför kan vi varmt rekommendera Sexkontakten till dej.

Några fördelar med att vara otrogen

När du är i en långvarig relation är det lätt att man glömmer bort varandra, man tar varandra för givet. En hemlig affär med någon annan kan vara något positivt för relationen, en kortare eller längre tid. Du får du uppskattning och komplimanger och en bekräftelse på att du fortfarande duger och är attraktiv. Detta ger i sin tur ett bättre självförtroende och det är något vi alla behöver. Det kan även vara så att ditt sexliv blir bättre, du är mer avslappnad, inga krav.

Inte minst kan det bli en spänning som du kanske saknat, just att göra det förbjudna eggar många människor, att göra det på annorlunda platser osv. Man lever upp på nytt helt enkelt och därför kommer många att fungera bättre i sina stadiga relationer. Du kan ha en affär en kort tid eller en längre tid och det är inte nödvändigt att en hemlig affär ska innehålla sex. Det kan vara vänskap, en flirt eller vad som helst, ni behöver inte ens träffas i verkligheten, ni kan ha en affär på nätet, hos Sexkontakten till exempel.

Fördelar med att ha en affär hos Sexkontakten

Du är 100% anonym och du finner likasinnade medlemmar hos Sexkontakten och du behöver alltså inte ljuga om din civilstatus. Det är helt gratis att bli medlem så att du kan prova sajten. Du kan flirta med andra medlemmar, det är ett sätt att visa ditt intresse, detta är privata meddelande som ingen annan kan se naturligtvis.

Sexkontakten.sse  erbjuder dej olika former av medlemskap där du får tillgång till speciella erbjudande och funktioner. Du behöver inte vara orolig att du kommer att bli avslöjad när du betalar ditt medlemskap, det är en diskret avsändare på ditt kontoutdrag.

Det är enkelt att bli medlem hos Sexkontakten , det enda du behöver är en e-mail adress och du ska skapa ett användarnamn, ett så kallat nick name, alltså ett annat namn än ditt riktiga namn. Anonymt e-mail konto kan du skaffa på tex. Hotmail eller Gmail. Fördelen på Sexkontakten är att du inte behöver uppge personlig identifierande information vid registreringen, du är alltså 100% anonym.